ceai rooibos pentru espresso

Ceaiul Rooibos nu contine cofeina ceea ce inseamna ca poate fi baut fara probleme de cei care doresc sa renunte la cafea. Acest tip de ceai este bogat in antioxidanti si minerale precum zinc, fier, sau potasiu. Contine in acelasi timp si o concentratie crescuta de vitamina C si E fiind benefic pentru intarirea sistemului imunitar.

de 10 ori mai multi antioxidanti

Bogat, corpolent si cu o aroma puternica, de 10 ori mai multi antioxidanti decat ceaiul rooibos clasic, cu un continut redus de taninuri, poate fi consumat atat de femei insarcinate cat si de copii. De ce? Datorita faptului ca absorbtia fierului din alimente nu este impiedicata asa cum se intampla in cazul ceaiului verde, dar si a antioxidantilor puternici si lipsei cafeinei.

miorelaxant si anti-spasmodic

In plus, este miorelaxant, anti-spasmodic (amelioreaza crampele stomacului si diminueaza colicii la sugarii mamelor care consuma ceaiul), reduce durerile de cap si iritabilitatea.

Este denumit si ceaiul rosu datorita culorii sale specifice avand o aroma puternica care te va surprinde. Il poti servi cu lapte si miere pentru a obtine un ceai cu care sa te delectezi in timp ce citesti o carte care iti place.

Descopera gama noastra de ceai Rooibos pentru espresso natural la vrac!