apa alcalină. cum se alcalinizează artificial apa?

lectură de 1 minut

Am vorbit într-un articol recent despre calitatea apei din ceai care poate influența radical gustul băuturii. Dar ce ziceți dacă vă spunem că PH-ul apei poate afecta chiar sănătatea noastră? Așadar, ne-am propus să tratăm pe scurt un articol despre apa alcalină și s-a vorbim pe scurt despre cum se alcalinizează artificial?

Când cumpărați diverse tipuri de apă alcalină minerală plată, ea vine direct alcalină de la izvor. Asta se datorează mineralelor alcaline cum sunt magneziu, calciu, posatiu etc.

ce știm despre apa alcalină? cum se alcalinizează articifial apa?

Când folosiți o mașinărie care alcalinizează apa, de fapt aparatul folosește electricitatea pentru a agita și separa moleculele de apă, creând astfel o alcalinizare falsă.

Persoanele care beau doar apă alcalină, au o urină alcalină, ceea ce nu este un lucru bun. De ce? PH-ul urinei trebuie să fie între 5 – 6, însă dacă noi consumăm doar apă alcalină, acesta urca până la 8 – 9, ceea ce înseamnă că nu mai avem aproape nicio protecție împotriva microbilor. 

unde și de ce e bine să avem fluide acide în corp?

În corpul nostru, sunt trei zone unde e bine sa avem fluide ușor acide:

  • în stomac
  • în intestinul gros
  • în urină 

Aceste fluide trebuie să fie acide pentru următorul scop:

  • să descompună proteinele
  • să absoarbă nutrienți
  • să ucidă microbii 

Atunci când adăugăm apă alcalină la prepararea ceaiului, noi folosim apă minerală plată sau apă filtrată și nu apă alcalinizată de aparatele electrice. În plus de asta, aceste aparate sunt exagerat de scumpe, astfel economisim o groază de bani.

Dacă v-a plăcut articolul, vă rugăm distribuiți-l, astfel ajutați și alte persoane să afle aceste informații. Mulțumim!

surse:

Business Insider și Oxford Academic Journals

notă

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Scopul acestui blog este să furnizeze informații utile de ordin general în legătură cu subiectul tratat. Esensis.ro nu își propune sub nicio formă să substituie sfatul medicului sau al altor profesioniști medicali, dat în funcție de afecțiunile de care suferă cititorul, de simptomele sau grijile sale. Dacă cititorul are nevoie de asistență medicală personală, legată de sănătate, de dietă, de exercițiile fizice sau de altă natură, el ar trebui să consulte un medic competent și/sau alți profesioniști medicali calificați. Autorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru efectele negative pe care le poate resimți cititorul ca rezultat direct ori indirect al aplicării sugestiilor din acest site sau al aplicării programelor recomandate aici.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>