phone+40 371 401 755
menuesensis.ro
compare_arrows0

Preparare ceai

Filtre - 0
Infuzor tip lingura-%
Infuzor tip lingura
29.90 RON
Infuzor tip lingura din otel inoxidabil, recomandat pentru prepararea unei cani de ceai. ..
Lingura masura ceai-%
Lingura masura ceai
40.90 RON
Aceasta lingura din otel inoxidabil este o invenție fantastica pentru consumatorul de ceai. Ea te asigura ca ai masura corecta de ceai de fiecare data...
Infuzor tip cleste-%
Infuzor tip cleste
de la 16.50 RON
Infuzoarele din otel inoxidabil sunt ideale pentru infuzarea tuturor tipurilor de ceaiuri. Disponibile in trei dimensiuni, de la o singura portie (45mm) pana la un diametru mare de 65mm, ele ofera un ..
Infuzor tip bila-%
Infuzor tip bila
de la 13.50 RON
Infuzoarele pentru ceai de tip bila din otel inoxidabil sunt in doua dimensiuni, mici si medii, astfel incat sa puteti alege doar dimensiunea potrivită pentru ceasca sau cana. Plasa pastreaza chiar si..
Infuzor Tea House-%
Infuzor Tea House
22.90 RON
Infuzor din otel inoxidabil - ideal pentru ceasca sau cana, folosit pentru infuzare ceaiuri cu frunze marunte, cum ar fi ceai negru sau Rooibos. Nu se recomanda pentru infuzia ceaiurilor a caror consi..
Strecuratoare ceai Royal Empress-%
Strecuratoare ceai Royal Empress
37.50 RON
Strecuratoarea de ceai Royal Empress este un mod traditional de a pastra frunzele de ceai in stilul ales de tine. Cu designul sau elegant, aceasta strecuratoare de ceai vine completata de un suport pe..
Set 100 filtre hartie T-Filters™-%
Set 100 filtre hartie T-Filters™
de la 32.50 RON
Deseori, controlul si eliminarea frunzelor de ceai poate fi o provocare. Desigur, doriti sa aveti cea mai buna experienta de a bea ceai, dar in acelasi timp, vreti sa va asigurati ca nu veti bloca chi..
Clepsidra pentru ceai-%
Clepsidra pentru ceai
28.90 RON
Clepsidra pentru masurarea timpului de infuzie. Clepsidra pentru infuzie ceai verde/alb cu durata: 3 minuteClepsidra pentru infuzie ceai negru/oolong cu durata: 5 minutesClepsidra pentru infuzie ..